sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu - kaikkien aikojen pelastusoperaatio

Rick Warren: Christmas - The Ultimate Rescue Mission

Kaukaisin tähän asti kuvattu kohde, joka on nuorin galaksi, jota on koskaan havainnoitu, vain n.700 miljoonaa vuotta vanha. Etäisyys siihen on noin 13.8 miljardia valovuotta. Kuva: ESA Hubble.
Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua. Ps.50:15.

Et pysty ratkaisemaan kaikkia ongelmiasi. Jos pystyisit, olisit jo kuivilla. Olet varmaankin yrittänyt ratkaista niitä yhä uudestaan, mutta sinun ongelmiesi ratkaisemiseksi tarvitaan muutakin kuin sinun omat kykysi.

Tarvitset Vapahtajaa, pelastajaa. Jumala lähetti meille pelastajan ensimmäisenä jouluna. Jokainen ihminen tällä planeetalla on synnin orja. Joulukertomus on kaikkien aikojen pelastusoperaatio. Jeesus tuli maan päälle vapauttamaan meidät synnin orjuudesta.

Ymmärräthän, että elämässä tulee vastaan ongelmia, joita ei voi ratkaista yrittämällä kovemmin, vaan ainoastaan luottamalla Jeesukseen enemmän. Raamattu lupaa: Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua. Ps.50:15.

Jos uskot Jeesukseen, hän tekee sinusta vapaan. Hän pelastaa sinut kaikesta, mikä sinua hallitsee. Sen vuoksi hän tuli. Mistä siis sinun tulee päästä vapaaksi? Ehkä toisten ihmisten odotuksista, ehkä puolison, vanhempien, työtovereiden tai jonkun muun odotuksista. Et voi olla se ihminen, joksi sinut luotiin, jos yrität täyttää kaikkien muiden odotuksia.

Ehkä sinun tulee vapautua häpeästä, katumisesta tai katkeruudesta? Jeesus tuli pelastamaan sinut. Et voi päästä voitolle kaikista ongelmistasi omin päin. Mutta voit luottaa Jeesukseen, että hän vie sinut läpi vaikeuksistasi.

Mietipä:
  • Mistä sinun tulisi päästä vapaaksi?
  • Tämä joulu voi olla sinun elämäsi merkittävin. Rukoile, että Jumala vapauttaa sinut kaikesta, mikä pitää sinua otteessaan, ja ota vastaan hänen armonsa.
Rick Warren

Copyright © Rick Warren 2013. Julkaistu luvalla. Alkuperäisen artikkelin lähteenä käytetty verkkosivustoa: Purpose Driven/Daily Hope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti