maanantai 12. marraskuuta 2012

Starfish-julistus

Wolfgang Simsonin teos The Starfish Manifesto on 541-sivuinen järkäle. Olen jaksanut suomentaa siitä noin kolmasosan. Paljon hyvää tekstiä jää vielä suomentamatta. Toivon, että Wolfgangin ajattelu tulee tutuksi tämän suomennoksen kautta ja alkaa kiinnostaa lisää.

Suomennettu lyhennelmä on nyt suuren yleisön ulottuvilla Issuu-palvelun kautta sekä saatavana epub-tiedostona nettikaupasta. Tarkoitus on saada siitä vielä paperille painettu versio.

Osa tekstistä on ollut luettavissa blogissani Sana puhuttelee. Mutta nyt julkaistu kirja sisältää jokseenkin paljon uutta materiaalia, jota ei ole tarkoitus julkaista blogissa. Haluan tällä tavoin lisätä kirjan kiinnostavuutta.

Tässäpä ote esipuheesta:

Wolfgang Simsonin näkemykset tuovat esiin toisaalta hänen syvän perehtyneisyytensä Raamattuun ja toisaalta vapauden vääristyneistä ajatustottumuksista, jotka liittyvät länsimaiseen kristinuskoon.

Uskon, että tähän kirjaan perehtyminen avaa kenen tahansa silmiä ja antaa uutta ja raikasta näkemystä Jumalan valtakunnan todellisuudesta ja tuulettaa terveellä tavalla pinttyneitä ajatustottumuksiamme. Tästä kirjasta saamme uutta näkyä ja ymmärrystä siitä, mitä Jumalan valtakunnan Kuningas seuraajiltaan odottaa.

Uskon, että tähän kirjaan sisältyvä sanoma on käänteentekevä Kristuksen kirkolle Suomessa. Anna siis tämä kirja eteenpäin mahdollisimman monien luettavaksi. Voit vapaasti lähettää tästä sähköisiä kopioita tai jakaa linkkejä. Jos haluat jakaa tätä painettuna kirjana ja omalla kustannuksellasi antaa lahjaksi ystävillesi, ota yhteyttä.

uskonkilpi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti